Organic certified cocoa
Shipping within the EU
Lab tested
Organic certified cocoa
Shipping within the EU
Lab tested
CONCHŌBAR IS OPGERICHT DOOR EEN WETENSCHAPPER EN EEN SURFER, BEIDE CHOCOLADEMAKERS, DIE HUN CHOCOLADE MET FUNCTIONELE INGREDIËNTEN ZIJN GAAN VERSTERKEN.

functionele INGREDIËNTEN

VIBE-CBD

CBD, een afkorting van cannabidiol, is een niet-psychoactieve stof die voorkomt in de hennepplant en wordt gevierd vanwege zijn potentieel om ontspanning te bevorderen, stress te verlichten en uw algehele welzijn te verbeteren. Probeer de Conchōbar CBD chocoladereep.

FOCUS - LION'S MANE

Lion's Mane is een adaptogene paddenstoel die bekend staat om zijn unieke eigenschappen. Het wordt vaak aangeprezen vanwege zijn potentieel om de cognitieve functie te verbeteren, de mentale helderheid te verbeteren en de algehele gezondheid van de hersenen te ondersteunen. Probeer de Conchōbar Lion's Mane chocoladreep.

PERFORM - CORDYCEPS

Cordyceps, een adaptogene paddenstoel, staat bekend om zijn buitengewone eigenschappen. Het wordt vaak erkend vanwege zijn vermogen om het energieniveau te verhogen, het uithoudingsvermogen te verbeteren en de algehele vitaliteit te bevorderen. Probeer de Conchōbar Amplfied Chocolate Cordyceps-reep.

KALM - REISHI

Reishi is een adaptogene paddenstoel die geroemd wordt om zijn potentiële gezondheidsvoordelen. Het wordt vereerd vanwege zijn vermogen om het algehele welzijn te bevorderen, het immuunsysteem te ondersteunen en ontspanning aan te moedigen. Probeer de Conchōbar Reishi chocoladereep.VEGAN OPTIES

Alle pure chocoladerepen zijn gemaakt van 55% cacao en bevatten geen lactose.

100% BIOLOGISCH

Onze chocolade is gemaakt met 100% biologisch gecertificeerde cacao van Grupo Conacado Cooperative Dominicaanse Republiek.

GLUTENVRIJ

Alle producten zijn glutenvrij. Hoewel de repen sporen van gluten kunnen bevatten.

CONCHŌBAR

Conchōbar helpt om in flow te komen.

Timing is alles voor een surffotograaf. De CBD-reep met pure chocolade van Conchōbar helpt me te synchroniseren met het ritme van de zee en de surfers.

Jan Bijl
Surffotograaf

De Conchōbar Reishi chocoaldereep is een essentieel onderdeel geworden van mijn avondroutine.

Yvonne Hofman
Surfer

De Conchōbar CBD-reep prikkelt niet alleen mijn smaakpapillen, maar helpt me ook mijn gemoedsrust te vinden voordat ik de golven in duik.

Erik Ringelberg
Surfer

De Conchōbar Cordyceps chocoladereep is mijn geheime wapen voor een extra boost energie.

Kaspar Hamminga
Surfer

Amplified Chocolate Starters Kit - Milk

Even voorstellen

CONCHŌBAR STARTERSKIT

Krijg de volledige functionele chocolade ervaring met onze starterskit. Je kunt kiezen tussen de starterskit met melk of pure chocoladerepen.

Cart

No more products available for purchase